menu
Covid-19

Covid-19, hoe gaan wij om met uw maar ook met onze veiligheid?

Ook wij zijn ons bewust van de gevaren die covid-19 met zich mee kunnen brengen. We willen er dan ook alles aan doen om de kans op besmetting te beperken. Uiteraard houden wij ons aan de RIVM richtlijnen qua schoonmaak, ontsmetting en de 1,5 meter afstand.

Geen andere gasten

B&B Juroba bestaat maar uit 1 accommodatie. We ontvangen dus nooit meerdere gasten tegelijk.
Gelukkig beschikt u over voldoende ruimte en  hebt u een eigen ingang. Het deel van de woning waar u verblijft wordt enkel en alleen door u bewoond.

Eten
Een heerlijk dinertje is zo geregeld, ook nu de horeca dicht is. Bestellen en de Nuenense horeca steunen. Dat kan via: facebook of instagram pagina nom nom Nuenen. De plek waar je online alle Nuenense horeca vindt die aan bezorgen of aan afhalen doet. Handig allemaal bij elkaar.

Geen facebook of instagram? Op onze website hebben we een selectie van restaurants vermeld (zie omgeving). U kunt op die websites nagaan of er sprake is van afhaal- of bezorgmogelijkheden.

Zelf iets maken? Het appartement beschikt over een volledig uitgeruste keuken zodat u uw eigen diner/lunch/ontbijt kunt bereiden.

Ontbijt
Indien u ontbijt reserveert zal dit gebracht worden en voor alle veiligheid wordt dit voor uw deur geplaatst zodat u dit zelf binnen kunt halen. Hierdoor hoeven we geen direct contact te hebben. Het is helaas minder gastvrij maar wel heel veilig, en dat is momenteel het belangrijkste.

Wat te doen
Helaas zijn culturele uitjes geen optie en is de horeca gesloten. Maar het allerfijnste is het om in de mooie omgeving te wandelen of te fietsen. Dat kan altijd en het is niet druk. In de B&B liggen diverse wandel- en fietsroutes klaar. Neem wat lekkers mee voor een picknick onderweg en je bent er heerlijk even tussenuit.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over onze Corona maatregelen. Mocht u toch nog vragen hebben neem dan vooral contact met ons op.