menu
Omgeving

Heul dichtbij

B&B Juroba wordt omringd door de natuur van de Ruweeuwsels, Nuenens Broek, de Lieshoutse en Stiphoutse bossen. Een groot goed in onze gejaagde maatschappij, want waar vind je tegenwoordig nog de stilte, mooie vergezichten en een echte sterrenhemel? Bij ons kunt u genieten van het geluid van vogeltjes in de tuin, maar u kunt ook rustig slapen met het raam open. Geen lawaai van een snelweg, het spoor of vliegtuigen. Houdt u van fietsen, wandelen of paardrijden? Het kan allemaal, want de mooiste fietstochten, wandelingen of ruiterroutes door prachtige bossen, heidegebieden en landerijen start u hier letterlijk vanaf ons erf.

Dichtbij

Nuenen (3 km) heeft een openluchtmuseum van Van Gogh en veel van zijn inspiratiebronnen zijn hier nog steeds aanwezig. Er zijn nog 21 objecten bewaard gebleven uit de tijd van Vincent van Gogh. U ziet nog precies de gebouwen en landschappen, die Vincent van Gogh zo’n 125 jaar geleden hebben geïnspireerd. U wandelt of fietst er gewoon langs. In het Van Gogh Museum Vincentre  komt de wereld van Van Gogh en zijn werken tot leven.

Ook zeker de moeite waard op een donkere avond; het Roosengaarde Van Gogh fietspad .

Geen zin in cultuur; een dagje uit naar het Dierenrijk Europa of op een warme dag verkoeling zoeken bij Strandbad Nuenen

Ietskes weijer weg

Een dagje natuurlijk genieten bij Thermae Son, wellness & healthresort (6 km)

Nog ietskes weijer weg

Het bruisende centrum van Eindhoven ligt op zo’n 10 km van onze B&B. Er is een gevarieerd winkelaanbod; van kleine speciaalzaken tot overdekte winkelcentra.

Strijp S, het meest creatieve en cultureel spannendste stukje Eindhoven. Check voor actuele events op dit voormalige industrieterrein de Strijp agenda 

Strijp R, design en showroom Piet Hein Eek

Musea: Van Abbemuseum, Philips Museum en DAF Museum

Eindhoven Airport (15 km)

Horeca, onze favorieten

Van frituur tot tweesterrenrestaurant, er is voldoende keus en voor elk wat wils.

In Gerwen:

In Nuenen: