DIEREN We delen onze woonboerderij met onze dieren. Zij zorgen voor een hoop levendigheid en vermaak. Graag stellen wij ze aan u voor.

We hebben een bonte verzameling aan kippen die verse eitjes leveren voor het ontbijt. Twee katten die ons huis en erf muisvrij houden, een rode “je-weet-wel” kater die we Pepper noemen en onze zwarte Paka.

witkuif hennen en 1 bonte kuifhaan. Samen met de Mechelse koekoekkippen, een paar bruine krielen en een paar zelf gefokte kippen loopt onze trotse Brahmahaan vrij op het erf.
Dan heb je de rode “je-weet-wel” kater. We noemen hem Pepper en hij houdt ons huis muisvrij. */?> Onze trouwe waakhond Kanou, een Rottweiler, is vast en zeker de eerste die je komt begroeten.
Rondom ons erf leven een paar steenuilen. In september 2008 hebben we in samenwerking met de IVN een nestkast laten plaatsen. Nu maar hopen dat de uiltjes het een goede broedplaats vinden.
En dan natuurlijk heb je nog onze paarden. Bashim, GR Morhaf en El Escquido.. Drie prachtige volbloed Arabieren.  We hebben daarbij ook een Welsh Mountain pony:  Jessica.

Dus wanneer u bij ons verblijft, zijn er altijd een paar nieuwsgierige ogen op u gericht.
 
DOOR Communicatie & Vorm