ALGEMEEN Heerlijk onthaasten op een bijzondere plek. Hier komt u tot rust, staat de tijd even stil en wordt u helemaal in de watten gelegd. Bovendien bent u van alle gemakken voorzien: van een comfortabel eigentijds appartement tot volop ontspanningsmogelijkheden in de directe omgeving.

Wij heten u van harte welkom in Juroba Bed & Breakfast!

Vanaf 16.00 uur kunt u terecht in uw appartement. Op de dag van vertrek kunt u uitchecken tot 10.30 uur. Wilt u liever op een ander tijdstip in- of uitchecken, dan kan dat in overleg. Het ontbijt serveren wij op weekdagen tussen 7:30 - 9:45 uur en in het weekend tussen 8:30 - 9:45 uur in uw appartement. Bij mooi weer kunt u uiteraard buiten genieten van uw ontbijt. Met een schitterend uitzicht over de weilanden!

Verder wordt er in het pand niet gerookt. Ook hebben we liever geen honden in verband met onze loslopende huisdieren. Alvast bedankt voor uw begrip.

Wilt u reserveren?
Vul hier het reserveringsformulier in. De boeking is pas definitief als er minimaal 20% is aanbetaald. Of bel naar +31 40 787 08 04

Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering tot 2 weken voor aankomstdatum bent u 50% van het boekingsbedrag verschuldigd, tot 3 dagen 75%, daarna 100% van het boekingsbedrag.
 
DOOR Communicatie & Vorm